Om u een idee te geven & impressie van onze SEO teksten, treft u hier een kleine selectie van onze SEO teksten op maat aan. Dit kunnen zowel zakelijke teksten zijn als commercieel wervende teksten, bestemd voor op een website of als linkbuilding teksten.

 

Landelijkemeubelsonline.nl

Is jouw interieur toe aan de warme sfeer van landelijk wonen? Met onze meubelen haal je bijzonder design in huis. De basic vormgeving van onze landelijke meubels komt goed naar voren in elk eigentijds interieur. Combineer onze meubels naar hartenlust met je bestaande interieur! Want onze modern landelijke meubelen zijn vernieuwend met een knipoog naar vroeger en vallen extra op door het gebruik van natuurlijke materialen en een natuurlijke afwerking.

Marketingcollege.nl  Artikel op marketingcollege.nl

Op de vraag ‘moet ik op de eerste pagina staan in Google om gevonden te worden?’ werd volmondig ‘ja’ geantwoord door de drie SEO specialisten. Goed, dit had een ieder wellicht kunnen bedenken, maar dan volgt er een spreadsheet waarbij aangetoond wordt waar ‘de klant’ zijn oog -letterlijk- op richt tijdens het bekijken van een zoekresultaten pagina. Wat blijkt? Links boven in de hoek kleurt het scherm rood in de heatmap (=veel bekeken) wat vervagend uitloopt naar beneden. Dan is er links van het midden ook nog een rood vlak te zien, waarna de rest van de pagina langzaam blauw (=weinig actie) kleurt. Saillant detail: rechts bovenaan een pagina vult het scherm zich het meest donkerblauw (=weinig actie).

Leesmap.nl

U komt bij de kapper, of huisarts. Omdat u nog even zult moeten wachten valt uw oog op de Leesmap. U bladert zo eens door de Leesmap en treft hierin verrassend leuke magazine’s aan; een Story waar u nu eens op uw gemak wat roddels door kunt nemen, of een Glossy. Voor uw kind neemt u een Donald Duck of Tina. Evenals de overige wachtende gaat u op in het tijdschrift en stiekem hoopt u dat het nog even duurt voordat u geroepen wordt. Herkenbaar? Dan is een abonnement op de Leesmap mogelijk een welkome aanwinst in uw gezin!