Hoge kwaliteit artikel linkbuilding
Artikel marketingLinkbuilding door experts: Onze linkbuilding service wordt volgens de actuele linkbuilding normen uitgevoerd en is van hoge kwaliteit, gebaseerd op 100% uniek geschreven teksten.

Schrijven en publiceren van artikelen

Ons team schrijft 5 artikelen, gebaseerd op relevante keywords, opgegeven door u & welke voldoen aan de huidige SEO normen. Vervolgens publiceren wij deze artikelen met 2 links per artikel. naar uw website op goede DA Nederlandstalige (artikel)websites en blogs!

 • 5 artikelen geschreven & geplaatst op prima DA websites met relevantie aan uw onderwerp
 • Ieder artikel wordt 100% uniek geschreven door ons team
 • Ieder artikel bevat circa 250 woorden
 • SEO/keyword tekstuele en technische opmaak van ieder artikel
  (H1, H2, H3, cursief, strong etc.)
 • Verspreide plaatsingen over een tijdsbestek van 15 werkdagen
 • Per artikel kunnen 2 (deep)links worden opgenomen
 • U ontvangt een duidelijke rapportage na plaatsing van de artikelen


Tarief: €122,50
Btw: €25,73
Totaal: €148,23

5 Artikelen – Start hier de bestelprocedure

Omdat Zoekmachine’s nu eenmaal houden van links verkregen uit blogs etc., in teksten: op maat geschreven artikelen!

Om u een idee te geven & impressie van onze SEO teksten, treft u hier een kleine selectie van onze SEO teksten op maat aan. Dit kunnen zowel zakelijke teksten zijn als commercieel wervende teksten, bestemd voor op een website of als linkbuilding teksten.

Wij geven hier graag het woord aan onze klanten!

 • Mr. L.R. Ridderbroek – Advocaat – E-Legal incasso advocaten

Ik heb de samenwerking met Suzan van der Ent van De Schrijverette als zeer positief ervaren. De Schrijverette heeft diverse teksten voor ons verzorgd. De teksten waren keurig en voldeden geheel aan de verwachtingen. De communicatie verliep snel en constructief.. De terugkoppeling was volledig en nauwkeurig. Ik kan De Schrijverette dan ook van harte aanbevelen.

 

 • Edwin Leuris, Directeur ABC-Specials BV

Met een aantal websites in ons beheer hebben wij ook vrijwel dagelijks van doen met zoekmachine optimalisatie, het schrijven en plaatsen van artikelen en links. Hierbij maken wij naast onze eigen inspanningen ook regelmatig gebruik van de diensten en kennis van De Schrijverette, om conform de actuele richtlijnen van zoekmachine’s webteksten en artikelen te schrijven en te publiceren over onze diensten. Onze websites zijn hierdoor steeds beter vindbaar op het internet met steeds bredere zoektermen. De geleverde kwaliteit, snelle oplevering en eerlijke tarieven maken de Schrijverette voor ons tot een betrouwbare businesspartner.

Zie meer testimonials

5 Artikelen laten Schrijven & Publiceren – Start hier de bestelprocedure
Voorwaarden & disclaimer